Lego Camp “Curiozitățile științei

 

Timp de 5 zile, studiem natura și încercăm să deslușim cele mai bizare fenomene științifice.

Fie că studiem efectul încălzirii globale și construim soluții potrivite pentru protejarea mediului sau studiem fizica dinamică și reproducem principiile folosind piesele LEGO™, un lucru este sigur: Învățăm prin joacă!

Tabăra Lego™ Camp – “Curiozitățile științei”  este o activitate educativ-recreativă menită să trezească interesul copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani pentru Robotică, Inginerie, Științe exacte și Programare.

De ce Lego™ Camp?

Toate modelele LEGO™ pe care le construim au ca scop pregătirea copiilor pentru viața practică înconjurătoare. Noțiunile de mecanică, fizică și inginerie, dobândite în urma atelierelor LEGO™ le îmbunătățesc copiilor modul în care percep lumea din jurul lor.

Utilizând suita profesională LEGO™ Education, elaborăm activități menite să le dezvolte copiilor un mod de gândire computațional.

Activitățile au ca scop dezvoltarea capacității de lucru în echipă, acumularea de noi cunoștințe tehnice, dezvoltarea abilităților de socializare și public speaking.

De aceea, realizând modele LEGO™ simple, menite să ne dezvolte imaginația, ori modele LEGO™ complexe, care ne testează limitele inginerești, copiii își dezvoltă abilitățile de relaționare și comunicare.

Robotei

Cum decurge o zi la LEGOCamp?

Ne începem ziua cu muultă voie bună și cu un mic dejun delicios!

Pentru că orice om de stiință are nevoie de experimente pentru a înțelege fenomenele studiate, piesele LEGO™ devin instrumente experimentale și întelegem știința în cel mai distractiv mod. Experimentăm, construim și testăm!

În prima parte a zilei elaborăm experimente interesante utilizând piesele LEGO™ și înțelegem Ce? Cum? și De ce? Ne folosim imaginația, cunoștințele și explorăm natura construind, testând și analizând rezultatele.

Modele LEGO™ pe care le construim îi ajută pe copii să înțeleagă mai bine lumea jurul lor. Masa de joacă și piesele LEGO™ devin adevărate instrumente științifice în mâinile copiilor iar imaginația este singurul hotar. Participând la aceste activităti, copiii își dezvoltă un mod logic de a raționa, învățând să își expună argumentat ideile.

Atelierul de după-amiază îi provoacă pe copii să intre în lumea poveștilor LEGO™ și să își construiască propriul scenariu științific bazându-se pe cunoștințele dobândite în cadrul atelierelor experimentale.

Regula principală este joaca, așa că îi încurajăm de la început să își folosească imaginația pentru a da viață personajelor favorite și pentru a crea scene fascinante. Copiii care urmează acest atelier devin mai creativi, colaborează armonios în echipa și învață să își împărtășească ideile. Și cel mai important lucru, cu siguranță se vor lega prietenii.

Înscrie-ți copilul / copiii la activitatea Lego™ Camp

Pentru inscriere te rugăm completează următorul formular și te vom suna noi pentru confirmare. De asemenea, ne poți suna oricand la numărul de telefon 0760.416.641 dacă ai orice intrebare legată de Lego™ Camp.

  • Vârsta recomandată: 5 – 7 ani
  • Perioadele de desfășurare: 2 – 6 aprilie 2018
  • Preț: 1040 RON
  • Tipul activităților: ateliere Lego, dezvoltare personală, public speaking
  • Locație: Casa de vacanță Legoteca, Tărtășești, Str. Dentaș, nr. 44 A
  • Data limită pentru înscrieri: 31 martie 2018
  • Limită participanți: 14
  • Contact: telefon la numărul 0760.416.641, mesaj Facebook la Messenger Legoteca
  • Înscrieri: click aici pentru formular

Timp rămas pentru înscriere

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Poze Legoteca din Edițiile anterioare

Postăm regulat poze și video din cadrul activității atât pe Legoteca, Legoteca cât și pe site-ul nostru. Dă click pe abonare, e gratuit. Îți trimitem email când adaugăm conținut nou.

Păreri și zâmbete.
Copii fericiți.
Părinți fericiți.

"Mie imi plac foarte mult povestile cu printi si printese. Imi place si sa ma joc cu lego si nu m-am gandit niciodata ca as putea sa le fac pe amandoua in acelasi timp. La atelierul Construim povesti m-am simtit ca o scriitoare, pentru ca am construit cu lego o scena dintr-o poveste pe care am inventat-o noi. A fost foarte distractiv si cu ajutorul personajelor pe care le-am pus pe scena ne-a fost foarte usor sa spunem povestea. Nu am avut emotii deloc. Parca as fi fost eu invatatoare. "

Maria, 7 ani

"Sa construiesc Masina cu titirez a fost o experienta cool. Am facut echipa buna cu colegul meu: eu am construit jumatate din masina, el cealalta jumatate, apoi am asamblat cele doua jumatati si ne-am sfatuit ce model de titirez sa alegem pentru masina noastra. Ne-am bucurat foarte tare cand am castigat concursul de la final pentru ca masina noastra cu titrez a mers cel mai mult. La inceput nu am crezut ca titirezul ar influenta intr-un fel distanta pe care masina poate sa o parcurga si tocmai de aceea ne-am bucurat ca experimentul nostru a reusit. A fost surprinzator ca am aflat despre giroscop costruind o masina si distrandu-ne."

Radu, 9 ani

"Activitatea desfasurata a fost foarte interesanta. Am remarcat faptul ca trainerul a pregatit finaluri de poveste diferite care au captivat si implicat copiii, dovada fiind faptul ca in fixarea cunostintelor ei au reprodus ceea ce au lucrat celelalte echipe. Mi s-a parut foarte frumoasa exemplificarea cu aspecte din viata reala acestea contribuind la disciplina de dezvoltare personala pe care o predam inca de la clasa pregatitoare. Elevii au imbinat joaca cu lego cu literatura, dezvoltarea personala, matematica prin numararea personajelor, si-au dezvoltat vocabularul si au fost creativi. Lucrul in echipa este un bun prilej de a-si dezvolta spiritul de colegialitate, chiar daca pentru ei, fiind mici, presupune ceva mai multa galagie in timpul activitatii. Felicitari, sper ca vom colabora!"

Ana, invatatoare clasa pregatitoare

"Ioana a avut parte de o experienta extraordinara in cadrul atelierului Masterplan - de la Idee la Actiune, trei zile dupa atelier doar despre asta a vorbit, lucrul in echipa a ajutat-o sa-si faca si prieteni cu care va merge la celalalt modul pentru a deveni legonaut avansat. Acum, Ioana povesteste cu entuziasm despre cum functioneaza scripetele si chiar l-a pus in practica. Chiar daca este fetita, atelierul a facut-o foarte curioasa in ceea ce priveste un casetofon vechi de la bunici pe care l-a demontat impreuna cu tati. Abia asteptam urmatorul atelier. "

Alexandra, mama Ioanei, 10 ani

Ce părere ai?
Spune-ne despre
Lego Camp

Suntem deschiși la sugestii și întrebări, de regulă răspundem oricărui mesaj în câteva ore.

Orice Întrebare ai legată de această activitate pentru copii te rugăm sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Te asteptăm oricând si la telefon 0760.416.641 sau pe pagina noastră de Legoteca.

Înscrierile se fac doar prin formularul din această pagină!

Întrebări frecvente

Cât costă tabăra?

Costul este de 1040 de lei (cu tot cu TVA). Plata se face în avans, după confirmarea datelor de facturare.

Când se organizează tabăra?

Tabăra se desfășoară în perioada 2 – 6 martie 2018.

Unde este localizată Casa de vacanță Legoteca?

Casa de vacanță Legoteca este localizată în comuna Tărtășești, județul Dâmbovița

Care e procedura de înscriere?

Completezi formularul de înscriere iar noi te sunăm pentru a confirma cu tine toate detaliile. Simplu 🙂

Lego Bloom Header

Abonare la galeria media

Inscrie-te gratuit si te tinem la curent cand adaugam continut nou in galerie.

You have Successfully Subscribed!

Happy Kids Jumping

Beneficiază de un Atelier Gratuit

Completează formularul și primul atelier va fi din partea casei.

You have Successfully Subscribed!

Ghid GRATUIT la Abonare

Ghid GRATUIT la Abonare

Abonează-te și primești gratuit Calendarul de Activități cu LEGO™.

You have Successfully Subscribed!