Lego Camp “Călătorie în lumea Dino

 

Călătoriile imaginare în lumea preistorică au fost și vor fi întodeauna captivante. Dar oare cum ar fi să dăm viață unor dinozauri construiți chiar de noi? Întrebări precum unde trăiau dinozaurii, cu ce se hrăneau, cum au dispărut și multe altele își vor găsi răspunsul într-o minunată aventură în Jurasic.

Și asta nu e tot! Vom reconstitui ecosisteme și vom analiza lanțuri trofice punandu-ne la bătaie dibăcia pentru a construi fascinanții dinozauri din piese Lego ™. Apoi ne vom antrena gândirea logică realizând secvențe de programare prin care o lume dispărută va prinde viață sub ochii nostri.

Picture1

 

Vreau o experiență de neuitat pentru copilul meu

Completează formularul și te sunăm să-ți povestim mai multe, nu te costă nimic 🙂

 

Program LEGO CAMP

Interval Orar Activitate
08:30 – 09.00 Distracție în drum spre Cosmopolis
09:00 – 09:30 Ne organizăm pentru restul zilei
09:30 – 10:00 Yummm, mic dejun
10:00 – 11:15 Lego™ Time – Învățăm și ne jucăm
11:15 – 11:40 Ne vitaminizăm cu fructe delicioase
11:40 – 12:45 Descoperim locuri de joacă
13:00 – 14:00 Pauză de umplut bateriile (prânz)
14:00 – 15:00 Joacă fără limite
15:00 – 16:00 Lego™ Time – Învățăm și ne jucăm
16:00 – 16:30 Timpul pentru un snack (gustare)
16:30 – 18:00 Dezvoltăm aptitudini de socializare
18:00 – 18:30 Împărtășim impresii pe drumul de întoarcere, cu gândul la aventurile și surprizele de a doua zi

Oferă-i copilului tău o experiență LEGO de neuitat într-o călătorie imaginară în lumea dinozaurilor.

Timp de 5 zile vom explora lumea dinozaurilor, discutând despre lumi demult apuse, vom construi și programa fantastice modele LEGO™.

Realizând o incursiune în istoria descoperirilor paleontologice, activitățile pe care le propunem au ca scop stimularea creativitățiconcomitent cu învățarea unor concepte de știință, fizică și inginerie, dezvoltarea abilităților de socializare și muncă în echipă.

Totul prin joacă, într-o atmosferă relaxantă de vacanță!

De două ori pe zi vom descoperi fantastica lume LEGO în călatoria noastră în lumea dinozaurilor, vom discuta despre diferite specii analizând ecosistemele pe care dinozaurii le-au dominat. Vom afla împreună o mulţime de curiozităţi, imaginându-ne că trăim într-o perioadă încă plina de mister.

Dimineața explorăm lumea în cadrul atelierelor LEGO™. Pornind de la o provocare concretă, îi implicăm prin joacă și îi încurajăm să pună și să își pună întrebări, să găsească răspunsuri și să rezolve probleme în mod creativ, folosindu-și mâinile și mintea. În cadrul acestor activități dezvoltăm modul de gândire computațională ce prespune o serie de abilități de rezolvare de probleme folosind materiale din suita profesională LEGO™ Education.

Modelele LEGO™ pe care le construim aduc un colț din Jusaric pe masa de joacă, distracția și învățarea fiind în deplină armonie la LEGO CAMP.

În atelierul LEGO™ de după-amiază îi vom provoca pe copii să construiască povești cu dinozauri prin care să exploreze într-un mod creativ modul de viață al acestora. Fie că își doresc să devină actori sau paleontologi sau doar să se exprime corect și coerent într-o discuție cu prietenii, copii își vor dezvolta competențele de comunicare în cel mai distractiv mod. În cadrul acestui atelier dezvoltăm capacitatea de înțelegere a lumii înconjurătoare folosind materiale din gama profesională LEGO™ Education.

Îi implicăm încă de la început în joacă, motivându-i să-și folosească imaginația pentru a dezvolta personaje și pentru a crea povești. Copiii care urmează acest atelier devin mai creativicolaborează armonios în echipă și învață să-și împărtășească ideile.

Între atelierele LEGO™, copiii vor fi răsfăţaţi cu mese delicioase și jocuri creative, totul în compania echipei de Legotecari profesioniști.

Cum ne organizăm ziua la LEGO CAMP?

Distracția începe în fiecare zi la ora 8.30, de luni până vineri.

Până spre seară ne vom aventura în lumea Lego la Centrul Artitudes din Cosmopolis, iar sfărşitul zilei îl veți petrece împreună împărtășind impresii despre Lego Camp.

Asigurăm transportul zilnic de la și către locație.

Copilul tău va avea parte de toată atenția noastră în mod constant. Pentru că tu vrei să învețe, iar el să se joace, am conceput un program creativ-educativ care să îl țină antrenat.

Înscrie-ți copilul / copiii la activitatea Lego™ Camp

Pentru inscriere te rugăm completează următorul formular și te vom suna noi pentru confirmare. De asemenea, ne poți suna oricand la numărul de telefon 0760.416.641 dacă ai orice intrebare legată de Lego™ Camp.

  • Vârsta recomandată: 6 – 9 ani
  • Perioada de desfășurare: 4 – 8 februarie
  • Preț: 1140 lei//participant/5 zile 980 lei/participant/5 zile pentru înscrierile până în data de 25 ianuarie
  • Tipul activităților: ateliere Lego, dezvoltare personală, public speaking, joacă în aer liber, vânătoare de comori, puzzle
  • Locație: Centrul Artitudes, Cosmopolis. Asigurăm transportul dus-întors zilnic.
  • Data limită pentru înscrieri: 31 ianuarie 2019
  • Limită participanți: doar 14 copii
  • Contact: telefon la numărul 0760.416.641, mesaj Facebook la Messenger Legoteca
  • Înscrieri: click aici pentru formular

Timp rămas pentru înscriere

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Poze Legoteca din Edițiile anterioare

Postăm regulat poze și video din cadrul activității atât pe Legoteca, Legoteca cât și pe site-ul nostru. Dă click pe abonare, e gratuit. Îți trimitem email când adaugăm conținut nou.

Păreri și zâmbete.
Copii fericiți.
Părinți fericiți.

"Mie imi plac foarte mult povestile cu printi si printese. Imi place si sa ma joc cu lego si nu m-am gandit niciodata ca as putea sa le fac pe amandoua in acelasi timp. La atelierul Construim povesti m-am simtit ca o scriitoare, pentru ca am construit cu lego o scena dintr-o poveste pe care am inventat-o noi. A fost foarte distractiv si cu ajutorul personajelor pe care le-am pus pe scena ne-a fost foarte usor sa spunem povestea. Nu am avut emotii deloc. Parca as fi fost eu invatatoare. "

Maria, 7 ani

"Sa construiesc Masina cu titirez a fost o experienta cool. Am facut echipa buna cu colegul meu: eu am construit jumatate din masina, el cealalta jumatate, apoi am asamblat cele doua jumatati si ne-am sfatuit ce model de titirez sa alegem pentru masina noastra. Ne-am bucurat foarte tare cand am castigat concursul de la final pentru ca masina noastra cu titrez a mers cel mai mult. La inceput nu am crezut ca titirezul ar influenta intr-un fel distanta pe care masina poate sa o parcurga si tocmai de aceea ne-am bucurat ca experimentul nostru a reusit. A fost surprinzator ca am aflat despre giroscop costruind o masina si distrandu-ne."

Radu, 9 ani

"Activitatea desfasurata a fost foarte interesanta. Am remarcat faptul ca trainerul a pregatit finaluri de poveste diferite care au captivat si implicat copiii, dovada fiind faptul ca in fixarea cunostintelor ei au reprodus ceea ce au lucrat celelalte echipe. Mi s-a parut foarte frumoasa exemplificarea cu aspecte din viata reala acestea contribuind la disciplina de dezvoltare personala pe care o predam inca de la clasa pregatitoare. Elevii au imbinat joaca cu lego cu literatura, dezvoltarea personala, matematica prin numararea personajelor, si-au dezvoltat vocabularul si au fost creativi. Lucrul in echipa este un bun prilej de a-si dezvolta spiritul de colegialitate, chiar daca pentru ei, fiind mici, presupune ceva mai multa galagie in timpul activitatii. Felicitari, sper ca vom colabora!"

Ana, invatatoare clasa pregatitoare

"Ioana a avut parte de o experienta extraordinara in cadrul atelierului Masterplan - de la Idee la Actiune, trei zile dupa atelier doar despre asta a vorbit, lucrul in echipa a ajutat-o sa-si faca si prieteni cu care va merge la celalalt modul pentru a deveni legonaut avansat. Acum, Ioana povesteste cu entuziasm despre cum functioneaza scripetele si chiar l-a pus in practica. Chiar daca este fetita, atelierul a facut-o foarte curioasa in ceea ce priveste un casetofon vechi de la bunici pe care l-a demontat impreuna cu tati. Abia asteptam urmatorul atelier. "

Alexandra, mama Ioanei, 10 ani

Ce părere ai?
Spune-ne despre
Lego Camp

Suntem deschiși la sugestii și întrebări, de regulă răspundem oricărui mesaj în câteva ore.

Orice Întrebare ai legată de această activitate pentru copii te rugăm sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Te asteptăm oricând si la telefon 0760.416.641 sau pe pagina noastră de Legoteca.

Înscrierile se fac doar prin formularul din această pagină!

Întrebări frecvente

Cât costă tabăra?

Costul este de 1140 lei//participant/5 zile 980 lei/participant/5 zile pentru înscririle până în data de 25 ianuarie. Plata se face în avans, după confirmarea datelor de facturare.

Când se organizează tabăra?

Tabăra se desfășoară în perioada 4 – 8 februarie.

Unde se va desfășura tabăra?

Tabăra se va desfășura în Centrul Artitudes, Cosmopolis. Asigurăm transportul dus-întors zilnic.

Care e procedura de înscriere?

Completezi formularul de înscriere iar noi te sunăm pentru a confirma cu tine toate detaliile. Simplu 🙂

Lego Bloom Header

Abonare la galeria media

Inscrie-te gratuit si te tinem la curent cand adaugam continut nou in galerie.

You have Successfully Subscribed!

Happy Kids Jumping

Beneficiază de un Atelier Gratuit

Completează formularul și primul atelier va fi din partea casei.

You have Successfully Subscribed!

Ghid GRATUIT la Abonare

Ghid GRATUIT la Abonare

Abonează-te și primești gratuit Calendarul de Activități cu LEGO™.

You have Successfully Subscribed!