Lego Camp “Călătorie în jurul lumii

Introducere

Vara aceasta hai să facem împreună înconjurul lumii! Modelele LEGO™ și imaginația noastră vor fi motoarele care ne vor propulsa într-o aventură pe mapamond.

Vom construi eoliene și macarale gigant, prădători africani sau roboți industriali, exploratori spațiali sau povești cu mumii, adunând amintiri din călătoria noastră virtuală în toate colțurile lumii.

Și asta în cadrul unei ambianțe de neuitat, la Centrul Green Mogo, una dintre primele clădiri verzi din România!

Program LEGO CAMP

Interval OrarActivitate
08:30 – 09.00Distracție în drum spre Green Mogo
09:00 – 09:30Ne organizăm pentru restul zilei
09:30 – 10:00Yummm, mic dejun
10:00 – 11:00Ne jucăm prin grădină
11:00 - 11:30Ne vitaminizăm cu fructe delicioase
11:30 – 12:45Lego™ Time - Învățăm și ne jucăm
13:00 - 14:00Pauză de umplut bateriile (prânz)
14:00 – 15:00Joacă fără limite în interiorul Green Mogo
15:00 – 16:00Lego™ Time - Învățăm și ne jucăm
16:00 – 16:30Tipul pentru un snack (gustare)
16:30 – 18:00Dezvoltăm aptitudini de socializare (dezvoltare personală, public speaking, spirit de echipă)
18:00 - 18:30Împărtășim impresii pe drumul de întoarcere, cu gândul la aventurile și surprizele de a doua zi

Vino cu noi în LEGO CAMP

Oferă-i copilului tău o experiență LEGO de neuitat într-o călătorie imaginară în timp și spațiu.

Timp de 5 zile ne vom plimba pe câte unul din continentele planetei, vom vorbi despre obiceiuri, provocări sau descoperi memorabile, vom construi și programa cele mai cool modele LEGO™.

Activitățile pe care le propunem au ca scop stimularea creativității, învățarea unor concepte de fizică, știință și inginerie, dezvoltarea abilităților de socializare și public speaking.

Totul prin joacă, într-o atmosferă relaxantă de vacanță!

De două ori pe zi vom descoperi fantastica lume LEGO în vizita noastră pe câte un continent, vom discuta despre poziţia geografică, obiceiurile popoarelor şi elemente din cultura lor. Vom afla împreună o mulţime de curiozităţi despre oameni şi locuri de pe întreg cuprinsul planetei.

Dimineața explorăm lumea în cadrul atelierelor LEGO™. Pornind de la o provocare din viața reală, îi implicăm prin joacă și îi încurajăm să pună și să își pună întrebări, să găsească răspunsuri și să rezolve probleme în mod creativ, folosindu-și mâinile și mintea. În cadrul acestor activități dezvoltăm modul de gândire computațională ce prespune o serie de abilități de rezolvare de probleme folosind materiale din suita profesională LEGO™ Education.

Modelele LEGO™ pe care le construim aduc un colț al lumii pe masa de joacă, distracția și învățarea fiind în deplină armonie la LEGO CAMP. Copiii care participă la aceste activităţi îşi dezvoltă un mod logic de a raţiona și învață să-și expună argumentat ideile.

În atelierul LEGO™ de după-amiază îi vom provoca pe copii să construiască o scenă în care vor surprinde elemente reprezentative ale continentului explorat. Fie că își doresc să devină actori sau ingineri sau doar să se exprime corect și coerent într-o discuție cu prietenii, copii își vor dezvolta competențele de comunicare în cel mai distractiv mod. În cadrul acestui atelier dezvoltăm capacitatea de înțelegere a lumii înconjurătoare folosind materiale din gama profesională LEGO™ Education.

Îi implicăm încă de la început în joacă, motivându-i să-și folosească imaginația pentru a dezvolta personaje și pentru a crea poveștile fiecărui continent. Copiii care urmează acest atelier devin mai creativi, colaborează armonios în echipă și învață să-și împărtășească ideile.

Între atelierele LEGO™, copiii vor fi răsfăţaţi cu mese delicioase și jocuri creative, totul în compania echipei de Legotecari profesioniști 🙂

Robotei

Cum ne organizăm ziua la LEGO CAMP?

Calatoria în jurul lumii începe în fiecare zi la ora 8.30, de luni până vineri.

Până spre seară ne vom aventura în lumea Lego la Centrul Green Mogo, iar sfărşitul zilei îl veți petrece împreună împărtășind impresii despre Lego Camp.

Asigurăm transportul zilnic de la și către locație.

Copilul tău va avea parte de toată atenția noastră în mod constant. Pentru asta am conceput un program creativ-educativ care să îl țină antrenat.

Avem gustări sănătoase care să îi ofere energie pe întreaga perioadă a taberei. Într-un cuvânt, va fi “epic“.

Masa de prânz este asigurată printr-un serviciu de catering. Toate produsele au certificat de proveniență și constituie o mâncare sănătoasă, adecvată vârstei și nevoilor copiilor.

Hartă Green Mogo

Transportul până la locație precum și retur este asigurat de către echipa Legoteca.

Locația este Green Mogo – Centrul de instruire și consiliere energetică din Mogoșoaia. Green Mogo nu este doar o oază de verdeață, dar este și un spațiu revoluționar dedicat construcțiilor verzi.

Întreg ansamblul Geen Mogo produce energie din surse regenerabile, clădirea are chiar și o grădină pe acoperiș.

Copiii vor avea oportunitatea de a învăța ce înseamnă energia verde și cum pot contribui la un viitor mai bun și mai curat.

Înscrie-ți copilul / copiii la activitatea Lego™ Camp

Pentru inscriere te rugăm completează următorul formular și te vom suna noi pentru confirmare. De asemenea, ne poți suna oricand la numărul de telefon 0760.416.641 dacă ai orice intrebare legată de LegoCamp.

  • Vârsta recomandată: 7 – 10 ani
  • Perioadele de desfășurare: 31 Iulie – 4 August 2017 și 7 August – 11 August 2017 (perioada se alege în momentul confirmării telefonice)
  • Preț: 820 lei / participant (5 zile)
  • Tipul activităților: ateliere Lego, dezvoltare personală, public speaking, joacă în natură, vânătoare de comori, puzzle.
  • Locație: Green Mogo (Strada Ariei 2, Mogoșoaia). Asigurăm transportul dus-întors zilnic.
  • Data limită pentru înscrieri: 15 Iulie 2017
  • Limită participanți: 14
  • Contact: telefon la numărul 0760.416.641, mesaj Facebook la Messenger Legoteca
  • Înscrieri: click aici pentru formular

Timp rămas pentru înscriere

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Poze Legoteca & Green Mogo

Postăm regulat poze și video din cadrul activității atât pe Legoteca, Legoteca cât și pe site-ul nostru. Dă click pe abonare, e gratuit. Îți trimitem email când adaugăm conținut nou.

Păreri și zâmbete.
Copii fericiți.
Părinți fericiți.

"Mie imi plac foarte mult povestile cu printi si printese. Imi place si sa ma joc cu lego si nu m-am gandit niciodata ca as putea sa le fac pe amandoua in acelasi timp. La atelierul Construim povesti m-am simtit ca o scriitoare, pentru ca am construit cu lego o scena dintr-o poveste pe care am inventat-o noi. A fost foarte distractiv si cu ajutorul personajelor pe care le-am pus pe scena ne-a fost foarte usor sa spunem povestea. Nu am avut emotii deloc. Parca as fi fost eu invatatoare. "

Maria, 7 ani

"Sa construiesc Masina cu titirez a fost o experienta cool. Am facut echipa buna cu colegul meu: eu am construit jumatate din masina, el cealalta jumatate, apoi am asamblat cele doua jumatati si ne-am sfatuit ce model de titirez sa alegem pentru masina noastra. Ne-am bucurat foarte tare cand am castigat concursul de la final pentru ca masina noastra cu titrez a mers cel mai mult. La inceput nu am crezut ca titirezul ar influenta intr-un fel distanta pe care masina poate sa o parcurga si tocmai de aceea ne-am bucurat ca experimentul nostru a reusit. A fost surprinzator ca am aflat despre giroscop costruind o masina si distrandu-ne."

Radu, 9 ani

"Activitatea desfasurata a fost foarte interesanta. Am remarcat faptul ca trainerul a pregatit finaluri de poveste diferite care au captivat si implicat copiii, dovada fiind faptul ca in fixarea cunostintelor ei au reprodus ceea ce au lucrat celelalte echipe. Mi s-a parut foarte frumoasa exemplificarea cu aspecte din viata reala acestea contribuind la disciplina de dezvoltare personala pe care o predam inca de la clasa pregatitoare. Elevii au imbinat joaca cu lego cu literatura, dezvoltarea personala, matematica prin numararea personajelor, si-au dezvoltat vocabularul si au fost creativi. Lucrul in echipa este un bun prilej de a-si dezvolta spiritul de colegialitate, chiar daca pentru ei, fiind mici, presupune ceva mai multa galagie in timpul activitatii. Felicitari, sper ca vom colabora!"

Ana, invatatoare clasa pregatitoare

"Ioana a avut parte de o experienta extraordinara in cadrul atelierului Masterplan - de la Idee la Actiune, trei zile dupa atelier doar despre asta a vorbit, lucrul in echipa a ajutat-o sa-si faca si prieteni cu care va merge la celalalt modul pentru a deveni legonaut avansat. Acum, Ioana povesteste cu entuziasm despre cum functioneaza scripetele si chiar l-a pus in practica. Chiar daca este fetita, atelierul a facut-o foarte curioasa in ceea ce priveste un casetofon vechi de la bunici pe care l-a demontat impreuna cu tati. Abia asteptam urmatorul atelier. "

Alexandra, mama Ioanei, 10 ani

Ce părere ai?
Spune-ne despre
Lego Camp

Suntem deschiși la sugestii și întrebări, de regulă răspundem oricărui mesaj în câteva ore.

Orice Întrebare ai legată de această activitate pentru copii te rugăm sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Te asteptăm oricând si la telefon 0760.416.641 sau pe pagina noastră de Legoteca.

Înscrierile se fac doar prin formularul din această pagină!

Întrebări frecvente

Cât costă tabăra?
Costul este de 820 de lei (cu tot cu TVA). Plata se face în avans, după confirmarea datelor de facturare.
Când se organizează tabăra?
Avem două perioade. 31 Iulie – 4 August 2017 și 7 August – 11 August 2017. Perioada dorită se alege în momentul confirmării telefonice a înscrierii.
Unde este localizat Green Mogo?
Green Mogo se află în Mogoșoaia. Șoseaua care parcurge Mogoșoaia se numește București-Târgoviște iar ieșirea din București se face prin cartierul Bucureștii Noi.
Care e procedura de înscriere?
Completezi formularul de înscriere iar noi te sunăm pentru a confirma cu tine toate detaliile. Simplu 🙂
Lego Bloom Header

Abonare la galeria media

Inscrie-te gratuit si te tinem la curent cand adaugam continut nou in galerie.

You have Successfully Subscribed!

Happy Kids Jumping

Beneficiază de un Atelier Gratuit

Completează formularul și primul atelier va fi din partea casei.

You have Successfully Subscribed!

Ghid GRATUIT la Abonare

Ghid GRATUIT la Abonare

Abonează-te și primești gratuit Calendarul de Activități cu LEGO™.

You have Successfully Subscribed!