Lego Camp “În lumea fascinantă a animalelor

Vă invităm să explorăm împreună lumea animalelor și insectelor, timp de 5 zile, construind roboți pe care îi programăm. Da! Ne jucăm și invățăm. Pe lângă activitatea de robotică avem multe jocuri în aer liber în Pădurea Cernica.

Și asta nu e tot! Vom petrece o zi de aventură în Extreme Park Cernica! 

Alege o vacanță de neuitat pentru copilul tău la Lego Camp. 

Image2

 

Vreau o experiență de neuitat pentru copilul meu!

Program LEGO CAMP

Interval Orar Activitate
08:30 – 09.15 Distracție în drum spre Cernica
09:15 – 09:30 Ne organizăm pentru restul zilei
09:30 – 10:00 Yummm, mic dejun
10:00 – 11:00 Ne jucăm energic afară în natură 
11:00 – 11:20 Ne vitaminizăm cu fructe delicioase
11:20 – 12:45 Lego™ Time – Învățăm și ne jucăm
13:00 – 14:00 Pauză de umplut bateriile (prânz)
14:00 – 15:00 Joacă fără limite 
15:00 – 16:10 Lego™ Time – Învățăm și ne jucăm
16:10 – 16:30 Tipul pentru un snack (gustare)
16:30 – 17:50 Dezvoltăm aptitudini de socializare și dezvoltare personală
17:50 – 18:30 Împărtășim impresii pe drumul de întoarcere,
cu gândul la aventurile și surprizele de a doua zi

 

Vino cu noi în LEGO CAMP

Timp de 5 zile vom explora lumea animalelor și insectelor, discutând despre cum comunică delfinii, cum apar fluturii, cum mănâncă șerpii, aflăm curiozități din lumea animalelor (Stiați că gorilele au amprenta nasului unică, la fel ca amprentele degetelor la oameni?), vom construi și programa fantastice modele LEGO™. Activitățile pe care le propunem au ca scop stimularea creativității concomitent cu învățarea unor concepte de știință, fizică și inginerie, dezvoltarea abilităților de socializare, dezvoltare personală și muncă în echipă.

Totul prin joacă, într-o atmosferă relaxantă de vacanță!

De două ori pe zi vom descoperi fantastica lume LEGO în călatoria noastră în lumea animalelor, construind si punând în mișcare delfini, gorile, omide, etc.

Dimineața explorăm lumea în cadrul atelierelor LEGO™. Pornind de la o provocare concretă, îi implicăm prin joacă și îi încurajăm să pună și să își pună întrebări, să găsească răspunsuri și să rezolve probleme în mod creativ, folosindu-și mâinile și mintea. În cadrul acestor activități dezvoltăm modul de gândire computațională ce prespune o serie de abilități de rezolvare de probleme folosind materiale din suita profesională LEGO™ Education.

În atelierul LEGO™ de după-amiază îi vom provoca pe copii să construiască povești, cu animalele construite, prin care să exploreze într-un mod creativ modul de viață al acestora. Copiii învață să se exprime corect și coerent într-o discuție cu prietenii, dezvoltându-și  competențele de comunicare în cel mai distractiv mod. În cadrul acestor ateliere, copiii colaborează armonios în echipă, învață să-și împărtășească ideile și își dezvoltă capacitatea de înțelegere a lumii înconjurătoare folosind materiale din gama profesională LEGO™ Education.  

Între atelierele LEGO™, copiii vor fi răsfăţaţi cu mese delicioase și jocuri creative, totul în compania echipei de Legotecari profesioniști 🙂.

Cum ne organizăm ziua la LEGO CAMP?

Distracția începe în fiecare zi la ora 8.30, de luni până vineri.

Până spre seară ne vom aventura în lumea Lego la Complexul Phoenix din Pădurea Cernica, iar sfârşitul zilei îl veți petrece împreună împărtășind impresii despre Lego Camp.

Asigurăm transportul zilnic de la și către locație.

Copilul tău va avea parte de toată atenția noastră în mod constant. Pentru asta am conceput un program creativ-educativ care să îl țină antrenat.

Înscrie-ți copilul / copiii la activitatea Lego™ Camp

Pentru inscriere te rugăm completează următorul formular și te vom suna noi pentru confirmare. De asemenea, ne poți suna oricand la numărul de telefon 0723.654.687 dacă ai orice întrebare legată de LegoCamp.

  • Vârsta recomandată: 6 – 10 ani
  • Perioada de desfășurare: 19 -23 august
  • Preț: 920 lei / participant (5 zile)
  • Tipul activităților: ateliere Lego, dezvoltare personală, public speaking, joacă în aer liber, vânătoare de comori, puzzle.  

Bonus: o zi de aventură in Extreme Park Cernica.

  • LocațieComplex Phoenix, Cernica. Asigurăm transportul dus-întors zilnic.
  • Data limită pentru înscrieri: 10 august 2019
  • Limită participanți: maxim 14
  • Contact: telefon la numărul  0723.654.687, mesaj Facebook la Messenger Legoteca


Timp rămas pentru înscriere

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Poze Legoteca din Edițiile anterioare

Postăm regulat poze și video din cadrul activității atât pe Legoteca, Legoteca cât și pe site-ul nostru. Dă click pe abonare, e gratuit. Îți trimitem email când adaugăm conținut nou.

Păreri și zâmbete.
Copii fericiți.
Părinți fericiți.

"Mie imi plac foarte mult povestile cu printi si printese. Imi place si sa ma joc cu lego si nu m-am gandit niciodata ca as putea sa le fac pe amandoua in acelasi timp. La atelierul Construim povesti m-am simtit ca o scriitoare, pentru ca am construit cu lego o scena dintr-o poveste pe care am inventat-o noi. A fost foarte distractiv si cu ajutorul personajelor pe care le-am pus pe scena ne-a fost foarte usor sa spunem povestea. Nu am avut emotii deloc. Parca as fi fost eu invatatoare. "

Maria, 7 ani

"Sa construiesc Masina cu titirez a fost o experienta cool. Am facut echipa buna cu colegul meu: eu am construit jumatate din masina, el cealalta jumatate, apoi am asamblat cele doua jumatati si ne-am sfatuit ce model de titirez sa alegem pentru masina noastra. Ne-am bucurat foarte tare cand am castigat concursul de la final pentru ca masina noastra cu titrez a mers cel mai mult. La inceput nu am crezut ca titirezul ar influenta intr-un fel distanta pe care masina poate sa o parcurga si tocmai de aceea ne-am bucurat ca experimentul nostru a reusit. A fost surprinzator ca am aflat despre giroscop costruind o masina si distrandu-ne."

Radu, 9 ani

"Activitatea desfasurata a fost foarte interesanta. Am remarcat faptul ca trainerul a pregatit finaluri de poveste diferite care au captivat si implicat copiii, dovada fiind faptul ca in fixarea cunostintelor ei au reprodus ceea ce au lucrat celelalte echipe. Mi s-a parut foarte frumoasa exemplificarea cu aspecte din viata reala acestea contribuind la disciplina de dezvoltare personala pe care o predam inca de la clasa pregatitoare. Elevii au imbinat joaca cu lego cu literatura, dezvoltarea personala, matematica prin numararea personajelor, si-au dezvoltat vocabularul si au fost creativi. Lucrul in echipa este un bun prilej de a-si dezvolta spiritul de colegialitate, chiar daca pentru ei, fiind mici, presupune ceva mai multa galagie in timpul activitatii. Felicitari, sper ca vom colabora!"

Ana, invatatoare clasa pregatitoare

"Ioana a avut parte de o experienta extraordinara in cadrul atelierului Masterplan - de la Idee la Actiune, trei zile dupa atelier doar despre asta a vorbit, lucrul in echipa a ajutat-o sa-si faca si prieteni cu care va merge la celalalt modul pentru a deveni legonaut avansat. Acum, Ioana povesteste cu entuziasm despre cum functioneaza scripetele si chiar l-a pus in practica. Chiar daca este fetita, atelierul a facut-o foarte curioasa in ceea ce priveste un casetofon vechi de la bunici pe care l-a demontat impreuna cu tati. Abia asteptam urmatorul atelier. "

Alexandra, mama Ioanei, 10 ani

Ce părere ai?
Spune-ne despre
Lego Camp

Suntem deschiși la sugestii și întrebări, de regulă răspundem oricărui mesaj în câteva ore.

Orice Întrebare ai legată de această activitate pentru copii te rugăm sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Te asteptăm oricând si la telefon 0760.416.641 sau pe pagina noastră de Legoteca.

Înscrierile se fac doar prin formularul din această pagină!

Lego Bloom Header

Abonare la galeria media

Inscrie-te gratuit si te tinem la curent cand adaugam continut nou in galerie.

You have Successfully Subscribed!

Happy Kids Jumping

Beneficiază de un Atelier Gratuit

Completează formularul și primul atelier va fi din partea casei.

You have Successfully Subscribed!

Ghid GRATUIT la Abonare

Ghid GRATUIT la Abonare

Abonează-te și primești gratuit Calendarul de Activități cu LEGO™.

You have Successfully Subscribed!