Lego Camp ” Meseriile viitorului 

 

În mini-vacanța aceasta profităm de timpul liber și ne folosim imaginația și modelele LEGO™ pentru a explora meseriile viitorului.

Fie că devenim pentru 5 zile ingineri, roboticieni, cercetători ori scriitori creativi, ne distrăm construind modele LEGO™ care ne vor purta în toate domeniile, acumulând diverse cunoștințe tehnice, bineînțeles fără să uităm lucrul cel mai important: DISTRACȚIA!

Program LEGO CAMP

Interval Orar Activitate
08:30 – 09:30 Distracție în drum spre Cosmopolis
09:00 – 09:30 Ne organizăm pentru restul zilei
09:30 – 10:00Micul dejun delicios
10:00 – 11:00Explorăm împrejurimile
11:00 – 11:30Prindem forță cu o gustare sănătoasă
11:30 – 12:45Lego™ Time - Descoperim meseriile viitorului
13:00 – 14:00Pauză de umplut bateriile (prânz)
14:00 – 15:00Joacă fără limite
15:00 – 16:00Lego™ Time - Descoperim meseriile viitorului
16:00 – 16:30Timpul pentru snack (gustare)
16:30 – 18:00 Dezvoltăm aptitudini de socializare
18:00 – 18:30Împărtășim impresii pe drumul de întoarcere, cu gândul la surprizele de a doua zi

Vino cu noi în LEGO CAMP

Timp de 5 zile explorăm domenii precum științele naturii, tehnologia, ingineria și multe altele, cu ajutorul mult iubitelor modele LEGO™.  Învățăm cu ce se ocupă un inginer mecatronist și intrăm în universul cercetătorilor. Ne exersăm abilitățile de programare și învățăm să devenim roboticieni iscusiți.

Construim modele interesante și ne îmbogățim cunoștințele din domenii precum fizică, mecanică și inginerie, ne punem la încercare creativitatea și realizăm povești distractive.

Activitățile au ca scop dezvoltarea capacității de lucru în echipă, acumularea de noi cunoștințe tehnice, dezvoltarea abilităților de socializare și public speaking.

De aceea, fie că realizăm modele LEGO™ simple, menite să ne dezvolte imaginația, ori modele LEGO™ complexe, care ne testează limitele inginerești, un lucru este sigur: toate modelele sunt menite să îi ajute pe copii să își dezvolte abilitățile de relaționare și comunicare.

Descoperim fascinanta lume LEGO™ de două ori pe zi, explorând domenii interesante precum Energiile Regenerabile, învățăm cum lucrează un inginer și cum se utilizează panourile solare și eolienele. Discutăm despre principiile fizice aplicabile în sfera Roboticii și ne testam cunoștințele despre Mecanică și Tehnologie, construind și programând.

Dimineața combinăm distracția cu tehnologia în cadrul atelierelor LEGO. Îi încurajăm pe copii să își depășească limitele și să pună întrebări, să găsească răspunsuri și să rezolve diverse probleme, folosindu-și creativitatea, mâinile și mintea. Utilizând suita profesională LEGO™ Education, elaborăm activități menite să le dezvolte copiilor un mod de gândire computațional.

Modelele LEGO™ pe care le construim îi ajută pe copii să își vizualizeze meseria dorită și să o experimenteze pentru 5 zile consecutiv. Masa de joacă și piesele LEGO™ devin adevărate instrumente științifice în mâinile copiilor iar imaginația este singurul hotar. Participând la aceste activităti, copiii își dezvoltă un mod logic de a raționa, învățând să își expună argumentat ideile.

Atelierul LEGO™ de după-amiază îi provoacă pe copii să construiască o poveste în care vor surprinde elemente specifice meseriei favorite și să își folosească încă o dată imaginația pentru a se transpune in viitor. Fie că i-a captivat meseria de inginer sau cea de cercetător sau vor doar să ne spună o poveste interesantă, copiii vor învăța să îți exprime povestirea coerent dezvoltându-și competențele de comunicare în cel mai distractiv mod. Cu ajutorul materialelor din gama profesională LEGO™ Education, dezvoltăm capacitatea celor mici de a percepe lumea înconjurătoare și de a-și exprima ideile și emoțiile.

Regula principală este joaca, așa că îi încurajăm de la început să își folosească imaginația pentru a da viață personajelor favorite și pentru a crea scene fascinante. Copiii care urmează acest atelier devin mai creativi, colaborează armonios în echipa și învață să își împărtășească ideile. Și cel mai important lucru, cu siguranță se vor lega prietenii.

Ne ocupăm atât de distracție și de jocuri creative, cât și de alimentația copiilor. Așadar, ne asigurăm ca mesele celor mici sunt delicioase și pline de vitamine, iar ei se distrează de minune, în compania echipei de Legotecari profesioniști.

🙂

Robotei

Cum arată o zi la LEGO CAMP?

Explorarea științei începe în fiecare zi la ora 8:30, de luni până vineri.

Până spre seara ne vom aventura în lumea LEGO™ la Centru de Activități Artitude, aflat în Complexul Cosmopolis.

Transportul până la locație precum și retur este asigurat de către echipă Legoteca.

Masa de prânz va fi servită la unul dintre  restaurantele complexului. Toate produsele au certificat de proveniența și constituie o mâncare sănătoasă, adecvată vârstei și nevoilor copiilor.

Locația este Centru de Activități Artitudes, situat în Complexul Rezidențial Cosmopolis.

Înscrie-ți copilul la activitatea Lego™ Camp

Pentru inscriere te rugăm completează următorul formular și te vom suna noi pentru confirmare. De asemenea, ne poți suna oricand la numărul de telefon 0760.416.641 dacă ai orice intrebare legată de LegoCamp.

  • Vârstă recomandată: 6 – 10 ani
  • Perioada de desfășurare: 5 – 9 februarie 2018
  • Pret: 1040 RON
  • Tipul activităților: ateliere LEGO,  dezvoltare personală, activități recreative, activități artistice
  • Locație: Artitudes Club ( soseaua de centura nr.50, Stefanești-de-Jos, Ilfov). Asiguram transportul dus-întors zilnic.
  • Data limita a înscrierii 31 ianuarie 2018.
  • Limită participanți : 14 copii.
  • Contact: telefon la numărul 0760.416.641, mesaj Facebook la Messenger Legoteca.

Timp rămas pentru înscriere

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Poze Legoteca din Edițiile anterioare

Postăm regulat poze și video din cadrul activității atât pe Legoteca, Legoteca cât și pe site-ul nostru. Dă click pe abonare, e gratuit. Îți trimitem email când adaugăm conținut nou.

Păreri și zâmbete.
Copii fericiți.
Părinți fericiți.

"Mie imi plac foarte mult povestile cu printi si printese. Imi place si sa ma joc cu lego si nu m-am gandit niciodata ca as putea sa le fac pe amandoua in acelasi timp. La atelierul Construim povesti m-am simtit ca o scriitoare, pentru ca am construit cu lego o scena dintr-o poveste pe care am inventat-o noi. A fost foarte distractiv si cu ajutorul personajelor pe care le-am pus pe scena ne-a fost foarte usor sa spunem povestea. Nu am avut emotii deloc. Parca as fi fost eu invatatoare. "

Maria, 7 ani

"Sa construiesc Masina cu titirez a fost o experienta cool. Am facut echipa buna cu colegul meu: eu am construit jumatate din masina, el cealalta jumatate, apoi am asamblat cele doua jumatati si ne-am sfatuit ce model de titirez sa alegem pentru masina noastra. Ne-am bucurat foarte tare cand am castigat concursul de la final pentru ca masina noastra cu titrez a mers cel mai mult. La inceput nu am crezut ca titirezul ar influenta intr-un fel distanta pe care masina poate sa o parcurga si tocmai de aceea ne-am bucurat ca experimentul nostru a reusit. A fost surprinzator ca am aflat despre giroscop costruind o masina si distrandu-ne."

Radu, 9 ani

"Activitatea desfasurata a fost foarte interesanta. Am remarcat faptul ca trainerul a pregatit finaluri de poveste diferite care au captivat si implicat copiii, dovada fiind faptul ca in fixarea cunostintelor ei au reprodus ceea ce au lucrat celelalte echipe. Mi s-a parut foarte frumoasa exemplificarea cu aspecte din viata reala acestea contribuind la disciplina de dezvoltare personala pe care o predam inca de la clasa pregatitoare. Elevii au imbinat joaca cu lego cu literatura, dezvoltarea personala, matematica prin numararea personajelor, si-au dezvoltat vocabularul si au fost creativi. Lucrul in echipa este un bun prilej de a-si dezvolta spiritul de colegialitate, chiar daca pentru ei, fiind mici, presupune ceva mai multa galagie in timpul activitatii. Felicitari, sper ca vom colabora!"

Ana, invatatoare clasa pregatitoare

"Ioana a avut parte de o experienta extraordinara in cadrul atelierului Masterplan - de la Idee la Actiune, trei zile dupa atelier doar despre asta a vorbit, lucrul in echipa a ajutat-o sa-si faca si prieteni cu care va merge la celalalt modul pentru a deveni legonaut avansat. Acum, Ioana povesteste cu entuziasm despre cum functioneaza scripetele si chiar l-a pus in practica. Chiar daca este fetita, atelierul a facut-o foarte curioasa in ceea ce priveste un casetofon vechi de la bunici pe care l-a demontat impreuna cu tati. Abia asteptam urmatorul atelier. "

Alexandra, mama Ioanei, 10 ani

Ce părere ai?
Spune-ne despre
Lego Camp

Suntem deschiși la sugestii și întrebări, de regulă răspundem oricărui mesaj în câteva ore.

Orice Întrebare ai legată de această activitate pentru copii te rugăm sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Te asteptăm oricând si la telefon 0760.416.641 sau pe pagina noastră de Legoteca.

Înscrierile se fac doar prin formularul din această pagină!

Întrebări frecvente

Cât costă tabăra?

Costul este de 1040 de lei (cu tot cu TVA). Plata se face în avans, după confirmarea datelor de facturare.

Când se organizează tabăra?

Tabăra se organizează în perioada 5 februarie – 9 februarie 2018.

Unde este localizat Centrul de Activități Artitudes Club?

Centrul de activități Artitudes Club se află în incinta complexului rezidențial Cosmopolis, Șoseaua de Centură nr 50, Stefănești-de-Jos, Ilfov, România.

Care e procedura de înscriere?

Completezi formularul de înscriere iar noi te sunăm pentru a confirma cu tine toate detaliile. Simplu 🙂

Lego Bloom Header

Abonare la galeria media

Inscrie-te gratuit si te tinem la curent cand adaugam continut nou in galerie.

You have Successfully Subscribed!

Happy Kids Jumping

Beneficiază de un Atelier Gratuit

Completează formularul și primul atelier va fi din partea casei.

You have Successfully Subscribed!

Ghid GRATUIT la Abonare

Ghid GRATUIT la Abonare

Abonează-te și primești gratuit Calendarul de Activități cu LEGO™.

You have Successfully Subscribed!